top of page

Jsme mezi 10 nejlepšími živnostníky Jihomoravského kraje!

Aktualizováno: 18. 1.

Tento měsíc pro nás byl velmi důležitý a jsme nesmírně rádi, že jsme byli oceněni mezi 10 nejlepšími živnostníky Jihomoravského kraje. A ihned po gala večeru jsme nelenili a vydali jsme se do Prahy, kde jsem vystoupila na konferenci Asociace jazykových škol s workshopem pro lektory a učitele francouzského jazyka.


Dne 11. října jsem měla tu čest prezentovat náš projekt v prostorách brněnského hotelu Courtyard by Marriott, kde se konalo finále soutěže Firma roku a Živnostník roku. Bylo skvělé sdílet večer s tolika talenty a zároveň jsme byli rádi, že jsme mohli představit francouzštinu dalšímu publiku. Postupně ukazovat všem, jak se je francouzština nádherný jazyk a zároveň bořit mýtus toho, jak je francouzština složitá.

Jedna z otázek moderátora byla právě na rozdíl mezi angličtinou a francouzštinou, který z těchto dvou jazyků se učí hůř. A asi už tušíte, na straně kterého z těchto dvou jsem byla! 🤪 Francouzština je moje srdcovka a má pevná, jasná pravidla, která fungují (až na pár exceptions 😁).

S nadšením a pokorou jsme sledovali, jak náš projekt zaujal odbornou porotu, složenou z reprezentantů firem jako Volkswagen, Moneta, Vinci, PwC a redakce Hospodářské noviny.

Hned ten stejný týden jsme se vydali do Prahy, kde jsem vystoupila na konferenci Asociace jazykových škol, která pravidelně organizuje konference a semináře pro učitele základních a středních škol a lektory v jazykových školách nebo na volné noze. Hned ráno jsme začali mou prezentací s úžasným výhledem na Pražský hrad z Filozofické fakulty Univerzity Karlovy. Bylo skvělé předat své zkušenosti s učením asynchronní metodou, kterou jsem si v posledních letech oblíbila nejen já, ale i naši studenti.

Jsme nadšení a po pouhých dvou letech působení v Česku je to pro nás velký úspěch, za který vděčíme především našim skvělým studentům🤗. Těší nás vidět, jak jim naše lekce pomáhají dosáhnout svých vysněných cílů🇫🇷.


A možná to vše neskončí “jen” u lekcí francouzštiny😍



Co dál? Přidej se k naší skvělé komunitě super studentů!

Vyber si způsob učení francouzštiny podle své úrovně, klikni na sekci Kurzy:





0 komentářů
bottom of page